Bahasa: 中文 | BM |

Tentang Kita

Syarikat kami yang bernama N9 telah ditubuhkan pada tahaun 2020. Sebelum itu, ketiga-tiga pemimpin syarikat kita pernah mempunyai pengalaman selama 6 tahun dalam bidang ini. Hal inilah dapat menyatukan asas dan falsafah perniagaan yang baik dan stabil kepada syarikat kita.

Sebaik sahaja N9 dibuka, kami telah menghadapi cabaran besar dan tekanan kerana pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan(PKP). Walaubagaimanapun, kami berpegang kepada falsafah perniagaan kami, iaitu berpegang pada peningkatan diri, integriti dan memenuhi kepercayaan pelanggan, kami baru boleh naik dari bawah ke atas, daripada tiada kepada sesuatu, dan berpegang padanya langkah demi langkah untuk mencapai keputusan hari ini.
Syarikat kami pakar dalam projek besar dan kecil seperti besi, keluli, keluli tahan karat, kaca terbaja, aluminium dan hiasan serta pengembangan. Kami bukan sahaja mempunyai kilang sendiri, kami juga dapat memberikan pelanggan kami harga dan jaminan kualiti yang terbaik.Pada masa yang sama, kami juga mempunyai pasukan profesional yang terlatih secara profesional untuk melayan pelanggan dengan perkhidmatan dan nasihat yang terbaik.

Bukan itu sahaja, kami berbesar hati untuk memberitahu anda bahawa pelanggan N9 kami telah tersebar di seluruh Malaysia, termasuklah Alibaba, Ruritiki, De Aurora, KS Logistics, SB Wheels Engineering dan perusahaan terkenal lain-lain ialah pelanggan kami.
Perkara profesional haruslah dilakukan oleh orang profesional. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan tentang besi, keluli, keluli tahan karat, kaca terbaja, aluminium atau apa-apa yang berkaitan dengan hiasan dan pengembangan, sila hubungi kami dengan segera, pasukan kami pasti boleh memberi nasihat terbaik kepada anda dengan segera dan perkhidmatan kami akan membantu anda menyelesaikan semua masalah anda.

Mana-mana tugas yang kelihatan mustahil, kami yakinlah bahawa kami dapat membantu anda menyelesaikannya dengan sempurna.